Veel jongeren met een bijbaantje laten geld liggen bij de Belastingdienst

By maart 17, 2020Nieuwsberichten

Veel jongeren met een bijbaantje laten geld liggen bij de Belastingdienst. Jij ook?

Zit je (zoon/dochter) op school en heb je het afgelopen jaar een bijbaantje gehad?
dan heb je misschien wel teveel belasting betaald. Dit kun je tot wel, 5 jaar terug, bij de Belastingdienst terugvragen. Die kans laat je toch niet liggen!

Staat er op je jaaropgave die je van je werkgever of één van je werkgevers een bedrag bij ingehouden loonbelasting/loonheffing dan is de kans groot dat je geld kunt terugkrijgen.

Hoe kun je dit controleren? Log in met je DigiD op de site van de belastingdienst of download de belastingapp. Je hebt je jaaropgave(s) nodig die je van je werkgever(s) hebt ontvangen. Als je geen jaaropgave hebt, pak dan je laatste salarisstrook die je dat jaar hebt gekregen. Vanaf 1 maart kun je je gegevens invullen en het belastingbedrag over vorig jaar terugvorderen.

Hulp nodig? Lijkt je dit allemaal te ingewikkeld, maar wil je toch gemakkelijk geld terugkrijgen, dan kan ik je helpen. Op basis van no cure-no pay kan ik dit voor jou verzorgen. Als blijkt dat je geld terugkrijgt  van de belastingdienst, stuur ik je een rekening van 10% van het terug te krijgen bedrag met een maximum van € 45,- inclusief btw per aangifte per jaar. Blijkt dat je geen geld terugkrijgt, dan betaal je helemaal niets.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: info@standby-you.nl of 06-48834196.